Kosten uitvaart

Werkwijze

Aan een uitvaart zitten onlosmakelijk ook kosten. Transparantie en inzicht vind ik belangrijk.

Daarom ontvang je binnen 24 uur na ons eerste gesprek een begroting van de te verwachten kosten. Dat wil niet zeggen dat alles al afgesproken moet zijn en er niets meer kan veranderen. Maar door mijn jarenlange ervaring kan ik na het eerste gesprek al wel een redelijke inschatting maken.

Ik werk op uurbasis. In de begroting staat een indicatie van mijn uren. Dus geen vast tarief. Echt maatwerk.

Samen spreken we af hoe ik je ga helpen. Ik kan je volledig ontzorgen, maar je kunt ook veel zelf doen. Aan jou de keus.

Daarnaast zijn er kosten voor bijvoorbeeld de huur van de locatie, catering, kaarten, kist, crematorium of begraafplaats. Ik noem dit kosten “derden”. Deze derden factureren meestal alleen aan uitvaartverzorgers. Omdat ik transparant wil zijn ontvang je van mij altijd een kopie van de nota’s die zij sturen.

Als je de kosten derden achteraf wilt betalen staat er op de begroting een toeslag van 10% (alleen voor de nota’s van derden). Dit in verband met het voorfinancieren van deze kosten. Je kunt deze toeslag besparen als er een uitvaartpolis is die deze kosten dekt, of wanneer je deze kosten overmaakt voor de dag van de uitvaart aan Uitvaartzorg VAN DAVID.

Ongeveer twee weken na de uitvaart ontvang je de eindafrekening met alle definitief gemaakte kosten derden en mijn urendeclaratie.

Wat kost een uitvaart

Ik vergelijk het wel eens met een huis kopen. In een klein huisje kun je wonen, in een villa ook. Zo is het ook met een uitvaart. Je kunt het klein houden tot groots. Wat je wilt bepaalt wat het kost.

Aan gemiddelde kosten heb je niet zoveel. Daarom maak ik het liefst vrijblijvend een begroting op basis van jouw wensen, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten. Bel 030 - 320 12 33 of mail mij dan ontvang je snel de begroting.

Om toch een indicatie te krijgen wat mijn werkwijze betekent voor de kosten heb ik al twee begrotingen gemaakt.

Indicatie kosten uitvaart voor een eenvoudige begrafenis met plechtigheid in 2024

Kosten begrafenis met plechtigheid 2024

Indicatie kosten uitvaart voor een eenvoudige crematie met plechtigheid in 2024

Kosten crematie met plechtigheid 2024

Hieruit blijkt dat door mijn werkwijze een forse besparing ten opzichte van grotere uitvaartorganisaties reëel is. Dit komt omdat mijn overhead kosten laag zijn door het ontbreken van allerlei managementlagen of dure kantoorruimte. Daarnaast let ik bewust op de kosten. Die besparingen geef ik graag aan je door.

Bel bij een overlijden

(dag en nacht bereikbaar) 

Mail: uitvaartzorg@vandavid.nl

Bezoekadres: Maliebaan 80A | Utrecht

Postadres: Postbus 13050 | 3507 LB  Utrecht

Whatsapp openen
1
💬 Kan ik je helpen?
Als je wilt kun je je vraag sturen via whatsapp.